Блог

Що говорить доктор Комаровський про необхідність вентиляції

23.04.2021

Грамотно побудована система вентиляції приміщень — запорука здоров'я кожного громадянина нашої країни. Припливно-витяжна вентиляція повинна стати основною та найважливішою одиницею будь-якого інженерної споруди, житлового будинку чи промислового цеху.
Кожен житель нашої країни повинен розуміти, що потрібно сьогодні необхідно максимально вкладати кошти в вентиляційні системи, в контроль температури і вологості. При закритих вікнах СO2 підвищується до непродуктивного за 1,5 год. Якщо відкривати вікна — дме, холодно та шумно.
Всередині житлових приміщень обов'язково потрібно підтримувати вологість від 40 до 60%, щоб вірусні частки максимально осідали, і не потрапляли до повітря, яким ми дихаємо. В опалювальний сезон, коли повітря в приміщенні максимально сухе, це особливо актуально.
Контроль якості повітря в приміщенні вкрай важливий саме в цей період пандемії, коли кожен з нас змушений проводити на карантині максимум часу. Найчастіше — це закриті приміщення, в яких необхідно підтримувати оптимальну температуру та вологість.
Якщо правильно організувати вентиляцію, ризик підхопити вірус мінімальний — це повинні розуміти не тільки звичайні люди, а й відповідальні особи, які приймають рішення щодо оснащення будь-яких інженерно-будівельних споруд необхідними комунікаціями.
Здоров'я нації також важливо для країни, як і самопочуття кожного окремого її громадянина. Пам'ятайте про це, та не пропустіть нагоду, коли вам випаде шанс встановити у себе вдома або в офісі сучасний ефективний рекуператор для контролю якості повітря. Думайте та робіть правильний усвідомлений вибір.

Що говорить доктор Комаровський про необхідність вентиляції