Новини

Ballu ONEAIR ASP-200: що змінилося в оновленій лінійці брізерів Ballu?

21.03.2021
Ballu ONEAIR ASP-200

Ballu ONEAIR ASP-200 - продуктивний брізер з багатоступеневим очищенням повітря. Це не нова модель, а допрацьована версія припливного комплексу Ballu Air Master.

Розповідаємо, які між ними відмінності, наскільки заявлені характеристики виробника відповідають дійсності і кому підійде Ballu ONEAIR ASP-200.

 

Ballu ONEAIR ASP-200 - брізер китайського бренду Ballu, який відомий, як виробник кліматичного обладнання. Пристрій, представлений на ринку з початку осені 2020 року і виробляється в Китаї.

Ballu ONEAIR ASP-200 не нова, а допрацьована модель лінійки Ballu Air Master. У новій версії брізера усунули недоліки, які відзначали користувачі попередніх пристроїв.

Що змінилося:

  • Вирішили проблему з заслінкою. У минулій версії заслінку іноді продавлювало вітром. Щоб цього не відбувалося, виробники передбачили спеціальний стопор, який фіксує заслінку, коли вона закривається.
  • Додатково теплоізолювали кришку корпусу. Раніше фільтри були приховані тільки тонкою пластиковою кришкою, тому шум руху повітря відчувався сильніше. Зараз з внутрішньої сторони з'явився шар спіненого матеріалу, який служить утеплювачем і дає додаткову шумоізоляцію.
  • Змінився матеріал корпусу. Раніше корпус був білим і глянсовим, а тепер виконаний з матового пластика молочного кольору. Також існують версії брізера з тканинною обробкою, але невідомо, коли вони з'являться в продажу.
  • У пристрої встановлений нагрівач більшої потужністю - 1200 Вт. Це дозволяє брізеру нагрівати повітря до +30 °C і працювати при температурі до -40 °C.
  • Додали більше режимів роботи. Тепер Ballu ONEAIR ASP-200 подає повітря на 9 швидкостях, а не на 6, як раніше.
  • Дисплей став кольоровим і виглядає сучаснішим, ніж в минулій моделі. На ньому відображається температура нагріву повітря, обраний режим і показники датчиків.
  • Покращена система кріплення. Раніше обладнання встановлювалося на 2 точки кріплення: зліва і праворуч від отвору. У новій версії з'явилася додаткова точка кріплення під отвором. Завдяки цьому брізер щільніше прилягає до стіни.
  • Посилено герметизацію. Впускний отвір брізера герметизовано по периметру - повітря, що входить, не буде надходити в приміщення в обхід пристрою.

Ballu ONEAIR ASP-200 в новому матовому молочному корпусі добре виглядає в інтер'єрі. Але товщина брізера дозволяє встановити його за шторою, де він не буде помітний.

Брізер можна розмістити під вікном, але краще розташовувати пристрій ближче до стелі. Випускна решітка знаходиться внизу обладнання, тому, якщо встановити брізер близько до підлоги, повітря, що надходить в квартиру,  може «тягнути» по ногах.