Новини

Новий рекуператор повітря Aspira Ecocomfort 2.0

16.04.2021
Новий рекуператор повітря Aspira Ecocomfort 2.0

Новий рекуператор повітря Aspira Ecocomfort 2.0 - це перший повністю інтелектуальний пристрій від Fantini Cosmi під торговою маркою Aspira, який вже отримав престижну міжнародну нагороду Red Dot Design Award 2021.

Зазначений нагородами Aspira Ecocomfort 2.0, має мінімалістичний дизайн з круглою білою кришкою і однією багатофункціональною кнопкою з різнокольоровими світлодіодами. У порівнянні з попередньою моделлю, він має знімну кришку, закріплену магнітами, що спрощує і прискорює установку і обслуговування. Той факт, що

Ecocomfort 2.0 вже отримав престижну міжнародну премію Red Dot Design Award 2021, демонструє, що це дійсно цікавий продукт з точки зору дизайну.

Після довгої кропіткої роботи ми раді представити вам превью нашого нового приладу Ecocomfort 2.0.

Після запуску C800WiFi, першого хронотермостату компанії зі штучним інтелектом, ми тепер вводимо інтелектуальні функції також в VMC. У новому децентралізованому рекуператорі з рекуперацією тепла Ecocomfort 2.0 застосовується штучний інтелект (AI) і розширює концепцію розумного будинку на контроль повітря.

 

Перший і ексклюзивний девайс «повністю розумний»

Це перший продукт Fantini Cosmi, який налаштовується і керується виключно через додаток Intelliclima + (доступно для операційних систем Android, iOS і Huawei). Новий пристрій підтримує технології Wi-Fi, Bluetooth з низьким енергоспоживанням (BLE) і LoRa, які спрощують настройку та управління. Ecocomfort 2.0 також можна управляти голосом через динаміки Google HomeTM і Amazon Alexa, а його прошивку можна віддалено оновлювати через додаток.

 

Вентиляція + рекуперація тепла, ефективніше, ніж будь-коли

Пристрій працює за принципом регенеративної рекуперації тепла через керамічний теплообмінник, розташований всередині пристрою, який накопичує тепло, що виділяється потоком повітря, що входять в кімнату або виходять з неї, і повертає його, коли потік змінює свій напрямок. Блок вентилятора управляється безщітковим інверторним двигуном постійного струму з функцією інверсії циклу, що забезпечує безперервний обмін повітрям між внутрішнім і зовнішнім простором.

Розумні функції і особливості

Динамічне спільне та адаптивне геолокаційне регулювання швидкості CMV на основі реальної присутності людей - реальної швидкості наближення до дому, уникаючи непотрібних витрат.  У режимі автоматичного режиму, пристрій самостійно регулює час і швидкість циклів витяжки / припливу повітря у відповідності з деякими значеннями, які визначаються внутрішніми датчиками, для поліпшення якості повітря в приміщеннях. Ecocomfort 2.0 також дозволяє переглядати рівень комфорту навколишнього середовища (розрахований на основі реального відчуття тепла, сприйнятого користувачами, а також параметрів вологості і температури). Крім того, він пропонує користувачеві звіт про тенденції споживання системи та параметри, зчитувані датчиками (температура навколишнього середовища, вологість навколишнього середовища та якість повітря), що реєструються щодня, щотижня та щомісяця.

Ecocomfort 2.0 - це продукт з підтримкою BIM, який буде доступний в нашому каталозі вже на початку червня. Якщо вам потрібна додаткова інформація про цей продукт, зв'яжіться з нами!